Geräteturnen

Geräteturnen Klein

S Grätturne vo de Jugi Gipf-Oberfrick für 1. bis 3. Klässler isch jewils am Mittwochobe vo 17h00 bis 18h30 i de Sporthalle unter de Leitig vo de Marlis Limbach und de Claudia Mangnus.

Im Grätturne lerne mer alli verschiedene Grät mit Euch zäme känne. Mer mache aber au immer wieder Spieli und zwöschedure au liechtathletischi Diszipline und anderi Sache. D Freud am Turne wird do debi sehr gross gschrebe. 3 – 4 Leiterinne gstalte abwächsligsrichi und interessanti Turnstunde für und mit Euch.

Am 22. + 29. August finde zwe Schnupperstunde im Grätturne statt. S Leiterteam freut sich uf veli neui Turnerinne und Turner, wo gärn wänd Grätturne.

Also, uf bald i de Sporthalle Gipf-Oberfrick …..

Kontaktadresse:

Marlis Limbach                                                Claudia Mangnus
Kirchmattstr. 43                                               Am Mosterbach 10
5064 Wittnau                                                   5073 Gipf-Oberfrick
076 548 63 00                                                   078 947 96 96
muesli@yetnet.ch                                         justinclaudia@hotmail.com

Geräteturnen Gross

Am Mittwochobe vo 18h30 bis 20h00 findet s Grätturne für Meitli vo de 4. Bis 9. Klass statt.  5 – 6 Leiterinne und Leiter erwarte Euch i de Sporthalle für interessanti Turnstunde, wo Der a de verschiedene Grät tüend turne und vieli neui Sache chönnet lerne, mit em Ziel, a de Turnshow und am Turnfäscht mitzmache.

Im Januar 2019 stoht d Turnshow vom Sportverein Gipf-Oberfrick uf dem Programm. Dört werde mer natürli au mitmache. D Vorbereitige fange bereits nach de Sommerferie a.

Falls Du mol wötsch cho ieluege bi eus im Grätturne, mer freue eus immer über neui Gsichter!

Bis bald i de Sporthalle Gipf-Oberfrick …..

Kontaktadresse:

Marlis Limbach