Fitness 2

Infos zur Jugendriege Fitness 2

Jede Zistig Obe vom 6i bis am halb 8i trifft sich di mittler Jugi i de Dreifachhalle z’Oberfrick. Öbe 20 Chind und 1 Leiter sind topmotiviert zum eineinhalb Stund Sport z’triebe.

I de Jugi trainiere mir uf spielirischi und eifachi Art Liechtathletik, Grätturne, Usduur, Chraft und no vieles meh. Au s‘Spiele chunt nid z‘churz und mir tobe eus bim Hockey, Volleyball, Fuessball, Handball, Badminton us. A verschiednige Wettkämpf dur’s Johr chame denn zeige was me so alles trainiert het und sich mol mit Chind us andere Riege mässe. Do drunter wäre zum Bispil de Osterlauf in Eike, de schnällst Fricktaler, lässigi Turnfest oder au de aspruchsvolli Kids Cup.

Wenn du i di 4. oder 5. Klass gosch und freud an Bewegig und e gueti Luhne hesch, denn freue mir eus, dich am Zistig zobe i de Turnhalle begrüesse z’dörfe. Au Unschlüssigi dörfet gern emol ihri Nase cho inestrecke.

Für Froge mäld Dich doch bitte bi eus.

S’Leiterteam

Fabian Lingg: 079 438 44 15, fabian.schreiner@hotmail.com